Belediyemizce Yetimlere Yönelik İftar Programı

Belediyemizce yetimlere yönelik iftar programı düzenlendi.

İlçede bulunan bir restoranda verilen Kardeşlik ve Dayanışma yemeğine Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı, Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, AK Parti Kulu İlçe Başkanı Mehmet Talayhan, Kulu Müftüsü İbrahim Kacaroğlu,yetim çocuklar ve vatandaşlar katıldı.

Yıldız, ramazan ayının 15. gününün tüm dünyada "Yetimler Günü" olarak kutlandığını ve bugünde de kardeşlik iftarının düzenlendiğini belirtti.

Bu yıl üçüncünü yıl verdikleri bu yemeği geleneksel hale getirdiklerini ifade eden Yıldız, "Çevresinde, yetim tanıyanlar, yetim barındıranlar, bir Allah'ın kulu ihtiyaç halindeyse, siz de bu ihtiyaç halini bize bildirmezseniz vebali sizlerdedir. O ihtiyacı bizlere bildirirseniz, bizler o vebali taşımaya hazırız. O yüzden buradayız" dedi.

İftarın sonunda, yetimlere, alışveriş yapmaları için hediye çeki verildi