Kulu’da ilköğretim haftası etkinlikleri
Haber Hakkında
Kulu da ilköğretim haftası etkinlikleri Atatürk anıtına çelenk konulması ile başlandı Etkinliğe Kaymakam Hüseyin Avcı,Belediye Başkanı Ahmet Yıldız,Garnizon Komutanı Mikail Arıkan, Emniyet Müdürü Mustafa Yetiş ve protokol ile davetliler katıldı. Atatürk Anıtına İlçe Mili Eğitim Müdürü Ayhan Yapar tarafından çelengin sunulmasının ardından. Günün anlamını belirten konuşmasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yapar yeni eğitim ve öğretim yılında başarılı eğitim yapılması dileklerinde bulunulup hayırlı olmasını dilediklerini belirtti. Tören Merkez İlkokulunda yapılan kutlama programında konuşmalar, ilkokula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine çiçek verilmesi ve öğrenciler tarafından okunan şiirlerle sona erdi.