KULU Demokrasiye ve Milli İradeye Sahip Çıkıyor
 Milli iradeye vurulmak istenen darbenin 5.gününde de vatandaşlarımız davete icab etti.

Proğrama, AK Parti Konya Milletvekilleri Abdullah Ağralı, Leyla Şahin Usta, AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, adli personel, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.Proğram imam hatip Halit Ertek tarafından okunan Kur'an tilavetiyle başladı.
İlk konuşmayı ev sahibi Belediye başkanımız Dr.Ahmet Yıldız tarafından selamlamayla başladı konuşmasına şöyle devam etti;ALLAH nimetleri birtakım insanların yada bırtakım sebeplere lütuf edermiş,ihsan edermiş bizede Devletimizi,milletimizi,vatanımız ı ihsan etti.Hakıkaten belkı daha idrak edemıyoruz ama işin vahametini haberler izledikce ortaya cıkıyor.Ben milletime güveniyorum ve halkıma inanıyorum ve bu durumu lütuf ve ihsan olarak görüyorum ve şükrediyorum hepinize saygılar sunuyorum dedi.Ardından mikrofana Aydın milletvekili Abdurrahman Öz geldi selamlama konuşmasının ardından insanlarımıza,teşkilatlarımıza sahip cıkıyoruz ve bu girişimin karşısında duracagız durmaya devam edip süreci yürttük.
Ardından Konya milletvekili Leyla Şahin Usta ve Abdullah Ağralı hitab etti;
Milletimizden ALLAH razı olsun gerekenler yapılacak kimsenin bizi yıkmaya gücü yetmeyecek gereken en büyük cezaları alacaklarını söylediler Şehitleri rahmetle andılar yaralılara acil şifa dileklerinde bulundular.
Konuşmaların ardından vakitlerinin kısıtlı olmasından dolayı Başkan Ahmet Yıldız tarafından makamına davet edıldı konukları agırlayan Yıldız Abdurrahman Öz ve Leyla Şahin Usta ya ceşitli hediyeler verdi ve ardından Ankara'ya uğurlandılar.