Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Kulu'da

Konya Ak Parti Milletvekili ve önceki dönem Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Konya'nın Kulu ilçesinde vatandaşlara hitap etti.

Ankara dönüşünde Kulu'da merkez camisinde Cuma namazı kılan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na Ak Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, Akparti önceki dönem Milletvekili Özkan Öksüz,Kulu Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yıldız, Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı, Kulu'da bulunan STK temsilcileri ve Kulu halkı eşlik etti.

Kulu'da cuma namazının ardından  Kulu Belediyesi hizmet binası önünde halka hitap eden Ak Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, yola kararlılıkla devam edeceklerini ve meydanları boş bırakmayacaklarını kimsenin kardeşliğimizi bozamayacağını, kimin yiğit, kimin dürüst, kimin dava adamı olduğunun böyle günlerde ortaya çıktığını belirterek, "15 Temmuz gecesi o gece karanlığında Türkiye'de iki grup insan çıktı. Bir grup köşelerine sindi, 'Acaba ne olacak?' diye çekindi. Hainler, tuzaklar içine girdiler ama onların karşısında da dimdik duran aziz bir millet yollara, meydanlara döküldü,Bu ülke bizim' dedi. diye konuştu.

Binlerce Kululu vatandaşın sevgisiyle karşılaşan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, zor anlar yaşadı. Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu halka hitap ettikten sonra beraberindeki heyetle Kulu belediyesini ziyaret etti. Başkan Dr.Ahmet Yıldız misafirlerine çeşitli ikramlarda bulunarak istişarede bulundular ardından Ahmet -Sare davutoğlu çiftine Ahmet Yıldız tarafından günün anısına hediye takdim etti.Kulu belediyesinin ardından birlikte Tavşançalı kasabasına geçtiler. Burada da halka hitap eden Prof. Dr. Davutoğlu Bizi bölemeyecekler mesajı nın ardından Konya milletvekili Abdullah Ağralı'nın evine konuk olup yemek yediler daha sonra Konya'ya geçerek akşam Mevlana Meydanında Konyalılarla buluşacak.