Gazimize Ziyaret

Demokrasimize ve Milli İradeye vurulmak istenen darbenın başladıgı saatler Cumhurbaşkanımızın canlı yayınla halkımızı meydanlara davet etmesiyle binler darbe girişiminin oldugu noktalara akın etti işde içlerinden biri olan koca yürekli Çetin kardeşimiz onlardan biriydi Çetin Yıldız 34 yaşında 3 çocuk sahibi Kulu'muzun Karacadere mahallesinden emekci kardeşimiz, yeğenin askerliğini yaptıgı yere Genel Kurmay binasının oldugu yere birlikte gitmiş ve kalabılıkla birlikte tankları durdurmaya çalışmışlar vede başardılar fakat ne bilirdi helikopter ve uçağın bomba atacağını işde atılan bomba sonucu üzerine cıkdıgı tankdan manevra sonucu düşerek agır yaralandı.

Çetin Yıldız  edilen dualar ve doktorlarımızın çabasıyla sağ ve sol parmaklarını hareket ettirmiş bu günde solunum cihazı cıkarılmış yogun bakımdan normal odasına alındıgı bılgısını edindik kendisi Güven hastanesinde yatmaktadır.

AK parti ilçe başkanı Mehmet Talayhan Belediye Başkan Yrd.İsmail Selvi Kulu İlçe müftüsü İbrahim Kaçaroğlu AK parti İlçe bşk.yrd.Belediye encümeni Mehmet Karaca,İlçe Milli eğitim müd.Sultan Ahmet Kaymak ve beraberindekilerle birlikte Yıldız ailesine ziyerette bulundular geçmiş olsun dileklerini ilettikden sonra aile ilebilgi alışverişinde bulundular.

Yoğunluk nedeniyle ziyarete gelemeyen  Cihanbeyli Kaymakamı, Kulu Kaymakam vekili Ahmet Gencer ve ilk günden itibaren telefonla arayan Başkanımız Dr.Ahmet yıldız  telefonla katıldıgı ziyarette, geçmiş olsun, ALLAH acil şifalar versin dileklerinde bulundular.Herzaman kapımız sizlere acıktır dediler.