Milli İrade ve Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor
   İlçemizde ilk günden başlayan milli irade ve demokrasiye sahip cıkma adına Belediye önünde dualarla marşlarla bir şenlik havasında devam ediyor. Bu nöbetin önderliğini yapan Belediye Başkanımız sayın Dr.Ahmet Yıldız ve AKparti İlçe başkanı Mehmet Talayhan beraberligindeki protokol ve vatandaşlarımızla İlçe müftüsü İbrahim Kaçaroğlu beraberindeki İmam Hatiplerimizin okudukları Kur'an tilavetleri,ilahiler ve dualarla,marşlar eşliginde ikramlarla,nöbet devam ediiyor. Başkan Yıldız ve Talayhan acıklamalarında bu iş bitene kadar talimat gelene kadar rehavete kapılmadan bu nöbeti Kululular olarak ilçemizde devam ettirecegiz ve devam edecek.bütün vatandaşlarımız her gün buraya meydana davet ediyoruz.