15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ VE GAZİLER İÇİN YARDIM KAMPANYASI

Kulu'da Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşların aileleri ile yaralanarak gazi olanlara yönelik yardım kampanyası başlatıldı.

Kulu Ziraat Bankasında  açıklama yapan Belediye Başkanı Dr.Ahmet Yıldız Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşların aileleri ile yaralanarak gazi olanlara yönelik ‘Dayanışma Kampanyası’ başlatılmasına ilişkin Başbakanlık Genelgesi’nin Resmi gazete’ de yayımlandığını belirterek, kampanyaya tüm vatandaşları destek olmaya davet etti.Gün birlik,beraberlik günüdür diyerek sözlerini bitirdi.

Başkan Yıldız ile birlikte bu hayırlı adıma ortak olan AK Parti Kulu İlçe Başkanı Mehmet Talayhan vatandaşlarımızı davet etti ve şöyle devam etti;söz konusu hain silahli darbe girişiminde şehit olan ve yaralanan vatandaşlarımızın ailelerinin kederlerini ve acılarını hafıfletmek icin bizlerde Kululular olarak elimizden geleni yapmalıyız bütün vatandaşlarımızıda yardıma davet ediyorum.

Bu gün itibariyle Belediye Başkanımız sayın Ahmet Yıldız ile Ak parti ilçe Başkanı Mehmet Talayhan ve beraberindeki Aile bireyleri  önderliginde atılan bu adıma destek vermek isteyen vatandaşlarımızın Ziraat Bankası Kulu şubesine gidip ^^ 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri^^Hesabına yardım etmek istiyorum demeleri yeterli olacaktir.