Başkan Adayı Altınsoy Başkan Yıldızı Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Dr.Ahmet Yıldız makamında Konya Barosu Birlik Grubu Başkan adayı Suat Altınsoy u makamında kabul etti.

Başkan Yıldız konuklarına hayırlı olması temennisinde bulundu ikramlarda bulunup istişarede bulundu.

Altınsoy la birlikte  Yönetim Kurul Adayı İbrahim Bingöl,Disiplin Kurulu Adayı Ahmet Faik Kara da yer aldı konusmasında Altınsoy ;öncelikle misafir perverliginizden dolayı teşekkürü borç bilirim aktif bir baro olacaklarını ifade ederek sizlerle üniversitelerle ,odalarla ve diger meslek birlikleri ile kurulacak ilişkiler ,hem şehrimizin hem ilçelerimizin ortak bilincinin gelişmesinde hemde ortak kazanımların elde edilmesinde etkin bir rol üstlenecekdir ;dedi.

Başkan Yıldız günün ansına Kulu Belediyesi Kültür Yayınlarından hediye takdiminde bulundular.