Kulu’da 101yeni öğretmen güllerle karşılandı
Haber Hakkında
Kulu’da Hükümet Konağı girişinde ilk atamayla göreve başlayan 101 öğretmen protokol tarafından gülle karşılandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilk atamalarla Kulu da görev yapacak olan 101 öğretmen Kulu Hükümet konağı girişinde İlçe Garnizon komutanı Mikail Arıkan , Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yapar, Şube Müdürleri Hacı Bakırtaş, Tayfur Topal ve İlçe Emniyet Müdür vekili Yahya Et tarafından karşılanarak hoş geldin edilip gülle karşılanan öğretmenlere çikolata ikram edilerek hayırlı olması dilek ve temennilerini belirttiler. Yeni nesillerin daha azimli, bilgili, kültürlü yarınlara hazırlamanın öğretmenlerin gayret ve çabalarıyla olacağını, en büyük ailenin öğretmen olduğunu belirterek görevlerinde başarı dileklerinde bulunup, hoş geldiniz dediler. İlçeye toplu atama olması nedeni ile ilk kez düzenlenen tören halk tarafından da Hükümet konağı dışında ilgiyle izlendi.