KULU’DA DEMOKARASİ NÖBETİ AŞÜREYLE TAÇLANDI

15 Temmuz akşamı yapılmak istenen darbe girişimini bertaraf eden milletimiz 27 gündür tutmuş olduğu demokrasi nöbetini Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğanın Külliye önündeki konuşmasında^nöbete ara veriyoruz^ demesiyle dün akşam  vatandaşların hüzünlenmesiyle  birlikte nöbete nokta konuldu.

Kulu’muzda 27 gündür süren Demokrasi  nöbeti Belediye Başkanlığı aşcıları tarafından yapılan aşüre ikramıyla sona kavuşdu.Son gece konuşmasını Belediye Başkanamız sayın Dr. Ahmet Yıldız tarafından yapıldı.Konuşmasında Başkan  Yıldız; ^^Geçen bukadar zamanı hayırla tamamladık hepinize ayrı ayrı binlercekez teşekkür ediyorum.Kulunun güzel insanları tabi bizde yaşlanıyoruz bunla birlikte üç ihtilal gördük tabiki diyerek başından geçen ihtilal anılarını anlattı ve şöyle devam etti ; Tabi bu son olan ne bir ihtilale benziyor, nede bir teröre benziyor ne olduğu belli olmayan bir şey, bu zamana  kadar olan ıhtılalerde sıvıllere silah sıkılmasını görmedik, bu bambaşka bir şey  felaket!  inasanımız için felaket, ülkemiz icin hatta hatta ümmet için felakettir.  ALLAH c.c. bu milleti kimin yüzühürmetıne bilemeyiz ama korudu hamd olsun^^ dedi.

Başkan Yıldız kahramanlarıda unutmayarak ALLAH c.c.Şehitlerimize gani, gani rahmet eylesin gazilerimizede saglık,sıhhat,afiyet versin dedi ve herkese tekrar tekrar teşekkürlerini iletti.

Demokrasi nöbetinin son gecesinde Başkan Yıldızdan sonra İmam Hatipler tarafından Kur’an-ı  Kerim okundu ardından eller semaya kalktı İlçe müftüsü İbrahim Kaçaroğlu tarafından dua edildi.

Duanın ardından Kulu Belediyesi aşcıları tarafından hazırlanan aşure  vatandaşlara ikram edildi ilerleyen saatlerde 27 gündür nöbet bekleyen vatandaşlar hüzünle ve dualarla Belediye önünden ayrıldılar.