DEMİRCİ'DEN ANLAMLI ZİYERET

Hollanda Nogay Vakfı Başkanı Orhan Demirci Kulu Belediye Başkanımız Dr.Ahmet Yıldıza anlamlı bir ziyrette bulundu.

Hollanda Nogay Vakfı Başkanı Orhan Demirci : 15 Temmuz’da gerçekleşen darbe girişimini lanetleyerek,Başkan Yıldıza verdiginiz mücadele ve dik duruşunuzdan dolayı  size ve Kulu halkına Nogay Vakfı adına teşekkürlerimizi sunuyorum;dedi.

Başkan Yıldız: Evet bende bu anlamlı ziyaretinizden ötürü şahsım ve  Kulu halkı adına teşekkürlerimizi iletiyorum,ALLAH bir daha o günleri bizlere yaşatmasın diyerek ceşitli istişarelerde bulundular.

Konuşmaların ardından Demirci, Başkanımız Yıldıza günün anısına üzerinde Nogay Türkleri simgesi olan porselen ve Nogay Türkleri Grameri hediye etti.

Başkanımız Dr. Ahmet Yıldızda kendılerıne günün anısına Kulu Belediyesi Kültür Yayınlarından Arupada İslam,İslam Peygamberleri  eserlerini hediye etti.