428 MUTLULUK

01 .01.2016 ile 17.08.2016 tarihleri arasında 428 Resmi Nikâh Kıyıldı

Belediyemiz evlendirme memurluğunun verilerine göre 2016 başından bu yana  toplam 428 çiftin resmi nikâhını kıydı.

Belediyemiz  Evlendirme memurluğunun verilerine 01 Ocak ile  17 Ağustos 2016 tarihleri arasında 428  çift resmi nikâh kıyarken, bu rakam geçen seneye göre 100 kadar azaldı,en çok nikâh işlemi Temmuz ve Ağustos ayında gerçekleşti.

Kulu Belediye Başkanımız Dr.Ahmet Yıldız davetlere genellikle katılmaya özen gösterdigini ifade ederek konuyla ilgili yapılan açıklamasında;Tabiki Temmuz,Ağustos demek bizim ilçemizde gurbetcilerimizin yogun olarak tatıle gelmeleri ve coluk cocuklarının evlenmelerini saglamak, dügünlerini yapmak demektir önceki senelere göre azalma yaşanmaktadır bunun sebebide artık yurtdışında bu evliliklerini gerçekleştirmeleridir artık yeni yetişen nesil  Kulu veya isvec’i ayırt etmiyor gitmeler gelmelerde kolaylaştıgı için düğünlerini orada yapabiliyorlar,bizlerde hem burada olsun, hem orada olsun evlenen çiftlerimize, dünya evine giren tüm çiftlerimize  sonsuz mutluluklar diliyor ve  2016 yılının  onlara sağlık ve mutluluk getirmesini diliyoruz,Rabbim geçim kolaylıgı versin hayırlı nesiller versin inşaallah” dedi.