UETD BAŞANI ÖZER'DEN ZİYARET

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) İsveç Başkanı Özer Eken,Başkanımız Dr.Ahmet Yıldızı Ziyaret Etti.

15 Temmuz'da yaşanan  darbe girişimi sırasında Türkiye'de tatilde olan ve Kuluda’da Demokrasi ve Milli İrade sahip cıkmak adına nöbet tutulduğu günde Başkanımız Yıldızla birlikde Kululu vatandaşların arasında bulunan Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) İsveç Başkanı Özer Eken Belediye Başkanımız Dr.Ahmet Yıldızı makamında ziyaret etti.

İkilinin sıcak başlayan sohbetlerinde Eken;’’ İsveçden selam getirdim’’ diyerek konuşmasını sürdürdü gündeme dair konuşmalarda bulundu.Başkan Yıldız,Özer Eken beyin  ziyaretinın bizleri memnun ettiğini kapımızın her daim açık oldugunu ,selamı getiren, götüren sağolsun bizlerdende bol bol selamlarımızı aracılığınızla İsveçteki hemşehrilerimize  iletiyoruz,diyerek ikili çeşitli istişarelerde bulundu.

Konuşmaların ardından Başkanımız Dr.Ahmet Yıldız,UETD Başkanı Özer Eken’e günün anısına Kulu Belediyesi Kültür Yayınlarından çeşitli kitap ve fincan takımı hediye etti.