BAŞKAN YILDIZ CAMİİ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Dinek mahallesinde yapımı süren yeni dinek cami inşaatını ziyeret eden ve denetleyen başkan Yıldız Dinekli vatanaşlarlada görüş alışverişinde bulundular.

Eski camiinin yetersiz kaldığı vede yapının eski olması dolaisiyle Dinekli vatandaşlar tarafından yapılan  yeni camii inşatına başlanıldıgı günden bu yana desteğini kesmeyen Kulu belediyesi  Başkanımız inşaatı vatandaşlarla birlikte denetledi. Başan Yıldız;’’İnşaallah sağ salim hep birlikte camimizi bitirip içerisinde namaz kılmayı Allah nasip eder  yapılan vatandaşlarımızın istegi dogrultusunda belediyemizde katkı sağlamaktadır bitirene kadarda inşallah elimizden gelen yardımları yapmaya çalışıyoruz,sadece dinek değil tabiî ki eskiden beri nasıl yardımcı olduysak,yardım yapmışsak bu günden sonrada Kulumuzun her mahallesinde yardımlarımız devam etmektedir edecektirde ,başlamak bitirmenin yarısıdır  Dinek’li vatandaşlara Kulumuza hayırlı olsun inşallah denetimlerimiz devam edecek,açılışındada nasip olursa birlikte yapacagız’’ dedi.

Mahalle sakinleri ise Başkanımız  Yıldıza yardımlarından ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ve hayır dualarını ilettiler.