BAŞKANIMIZ YILDIZ’IN ACI GÜNÜ

Belediye Başkanımız Dr.Ahmet Yıldız Babasını kaybetti.

Başkanımız Yıldız’ın babası Hacı Yıldız bir süredir hastalıgı nedenıyle  tedavi  görüyordu 26.08.2016 Cuma günü sabah saatlerinde hayata 83 yaşında evinde gözlerini yuman Hacı Yıldız üç kız,üç  erkek olmak üzere altı cocuk sahibiydi.

Merhum Hacı Yıldız bu gün Merkez camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından cumhuriyet mahallesindeki aile kabristanında toprağa verildi.Taziyeleri Başkan Yıldız ve Aile mensupları cumhurıyet Mahallesindeki evlerinde kabul ettiler.

Cenazeye Konya Milletvekili Abdullah Ağralı,Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yanı sıra Karapınar,Akşehir,Yunak,Cihanbeyli,Altnekin,Sarayönü,Halkapınar …Belediye Başkanları ve Kululu siyasiler,Daire amirleri ve Kululu vatandaşlar katıldı.