KULU'DA GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

19 Eylül Gaziler Günü Kulu'da Atatürk Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı. Kutlamalara Kaymakam Vekili Ahmet Gencer, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yıldız, Garnizon Komutanı Gürkan Gürbüz, Emniyet Müdür Vekili Yahya Et,daire amirleri,Siyasi parti başkanları,gaziler ve şehit yakınları katıldı. Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan kutlamalarda Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenginin konulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Jandarma Üst Çavuş Gökhan Bozkurt yaptı ardından tören Cumhuriyet İlk Öğretim Okulu salonunda devam etti.