HAKKIMIZ HELAL OLSUN !!!

Genç yaşta hayata gözlerini yuman mesai arkadaşımız İsrafil Sarı’yı ebediyete uğuladık.

22.09.2016 Perşembe gecesi kalp krizi sonucu vefat eden 35 yaşındaki  İsrafil Sarı son kez çalıştığı Kulu Belediye’si önünde mesai arkadaşlarından helallik alınmak için tören düzenlendi törende konuşan başkanımız Ahmet Yıldız bir konuşma gerçekleştiridi  Yıldız:’’Biz bu güzel insana,güzel delikanlımıza rahmet diliyoruz  çünkü kendisini çok sevmiştik dürüst bir insandı ,delikanlı bir insandı işte burada mesai arkadaşlarının sevgisini ,saygısını kazanmış biri olarak burada şu durumda görüyorsunuz ne kadar sevildiğini fevkalade üzüntülüler ama biz üzülmekden çok dua edeceğiz,güzel günde vefat etti sizlerden hellalik dileyecem bu delikanlıya hakkınızı helal ediyormusunuz! diyerek ruhuna Fatiha isteyerek ‘’ konuşamasını tamamladı .

İsrafil Sarı arkadaşımızın naşı namazı kılınmak üzere Merkez Camiine götürüldü Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından merkez mezarlığında defn edildi.

Kulu Belediyesi olarak tekrar ALLAH’dan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz.

Ankaraya seyahat eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun da kısa süreliğine uğrayarak Sarı ailesine ve Blediye Başkanımıza  taziyede bulundu.