BAŞKANDAN KOMEK VE KOSKİ ZİYARETİ

Belediye Başkanımız Dr.Ahmet Yıldız yeni yerlerine taşınan KOMEK ve KOSKİ’ye ziyaret gerçekleştirdi.

İlk ziyaretini tadilatının bittiği, eşyaların yerleşmeye başladığı, kayıtlarına başlayan KOMEK yeni binasina ziyarette bulunarak kurs öğretmeni Şerife Ertürk ile birlikte incelemelerde ve fikir alışverişinde bulundu Yıldız; Kululu vatandaşlarımıza verilecek olan tüm eğitim ve meslek edindirme kurslarına belediye olarak desteklerimizi kat be kat büyütürek devam ettiriyoruz vede ettireceğiz burasıda bir Üniversitedir ev hanımlarına,babalara,gençlere, cocuklarımıza güzel imkanlar sunmakta, güzel eğitim vermekte vatandaşlarımızın katılıp çeşitli branşlarda eğitim alabilmeleri için bu güzel büyük binamıza taşındık paralar harcandı bu bir nimettir Kulumuza hayırlı olsun dedi.

Başkan Yıldız bir başka ziyaret adresi olarak Kulu otobüs terminalı arkasına taşınan KOSKi ‘nin yeni yerine yaptı.

Kulu şefi Baki Demirok’u makımında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunan Yıldız yapılan çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulundukdan sonra ayrıldı.