Belediyemiz bayrama hazır
Haber Hakkında
Belediye Başkanı Ahmet Yıldız yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle bir dizi tedbirler alarak kurban kesecek vatandaşlarımıza çeşitli uyarılarda bulundu. Uyarıda, Kurban Bayramı nedeniyle vatandaşlarımızın kestikleri kurbanların atılacak parçalarını çevreye zarar vermemesi için, bir poşete konularak çöp bidonlarının yanına bırakılması ayrıca kesilecek kurbanların park, yol, cadde gibi umuma açık yerlerde kesilmemesi için uyarılarda bulunurken, Kurban kestirmek isteyenler için belediyeye ait mezbahanede kurban kesimi yapılacağı bildirildi. Belediye Başkanı Ahmet Yıldız Kurban Bayramı münasebetiyle tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramını Kutlar Sağlık, Mutluluk ve Esenlikler dilerim diyerek tüm hemşehrilerinin bayramını kutladı. Yıldız ayrıca bayramın ikinci gününde yapılacak olan bayranmlaşmaya tüm ilçe halkını davet etti. Bayramlaşma Programı: 04.10.2014 günü saat :13:30 ile 15:00 arasında gerçekleşecek.