BAŞKAN YILDIZ MÜSTEŞAR YARDIMCISINI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Belediye başkanımız Dr.Ahmet Yıdız Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar yardımcılığına atanan Refik Tuzcuoğlu’nu makımında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

AK Parti'den 25. Dönem Konya milletvekili aday adayı da olan Refik Tuzcuoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olarak atandı.Makamında ziyaret eden Belediye başkanımız Dr.Ahmet Yıldız kendisine hayırlı olsun dileklerini ileterek hediye takdiminde bulundu.

Tuzcuoğlu kimdir? 1967 yılında Konya’da doğdu. Konya İmam Hatip Lisesi’ni tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde eğitim hayatını sürdürdü. Üniversiteye başladığı yıl aktif olarak gazetecilik ve yazarlığa da başladı. Basın alanında yürüttüğü faaliyetlerin ardından aile şirketlerini yönetmek üzere Konya’ya döndü. Konya’da da ticaret, STK’larda eğitim ve kültür-sanat hizmetleri gibi alanlarda çalışmalarını sürdürdü. Konya Sanayi Odası’nda danışmanlık yaptı. Genel yayın yönetmeni olarak Lonca Dergisi’ni yayın hayatına kazandırdı. ‘Erdemliler Hareketine’ Konya’dan destek veren kadroların içinde yer alarak AK Parti’nin Konya’da kuruluş sürecine katkılarda bulundu. 2004-2009 döneminde Meram Belediye Başkanı olarak görev yaptı. 2009 yılında Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde başkan danışmanı, genel koordinatörlük, KASKİ yönetim kurulu üyeliği gibi görevler üstlendi. Evli ve 3 çocuk babası olan Tuzcuoğlu, İngilizci ve Arapça bilmektedir.