19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

İlçemiz anıt meydanında düzenlenen törenle Muhtarlar Günü kutlandı. Törene, Kulu Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yıldız, İlçe Jandarma  Komutanı Üsteğmen Erdinç Gürbüz, Emniyet Müdür Vekili Yahya Et, kamu kurum ve kuruluşları müdür ve amirleri ile  mahalle muhtarı katıldı.

Belediyemizin yeni düzenleme yaptığı Atatürk Anıtına muhtarlar adına Yeşiltepe mahalle muhtarı İbrahim Seçkiner tarafından çelenk bırakılmasıyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. Değirmenözü muhtarı Salih Taşkale tarafından günün anlamı ve önemini belirten bir konuşma yapılmasının ardından, muhtarlar Kulu Belediye Başkanı Dr.Ahmet Yıldız’ın daveti üzerine makamında misafir edildi.

Misafirlerini makamında ağırlayan Başkan Yıldız;öncelikle gününüz kutlu olsun çalışmalarınızda başarılar diliyorum diyerek dernek kurmalarının önemini anlatarak sohbet edildi,fikir ve bilgi alışverişinde bulunarak kendilerine dernek kurmaları halinde dernek büronuzu biz karşılayacağız müjdesinde bulundu çeşitli ikramlarda bulunan Yıldız muhtarlara çeşitli hediyeler vererek Öğle yemeğine davet ederek ziyareti sonlandırdı.