BEŞKARDEŞ MAHALLESİNE AĞAÇLANDIRMA ALANI

Belediye Başkanımız Dr.Ahmet Yıldız Beşkardeş mahallesindeki yeni yapılacak olan içerisinde oyun parkınında bulunacağı alanda incelemelerde bulundu.

Beşkardeş muhtarı Bilal Can’ında eşlik ettiği incelemede bilgi alışverişinde bulundu 40 dekarlık alanın belediyemiz Park ve Bahçeler müdürlüğü tarafından telörgü çekilmesi için direklerin dikilmeye başlandığı ve 2 bin ağacın hazır olduğu bilgisi verilen Başkan Yıldız;burası cok guzel büyük alan inşallah çeşitli meyve ağaçlarıda ekmek gerek özellikle dut ağacının olması gerektiğini kuşlarında faydalanması gerektiğini dile getirdi, incelemelerin ardından ne tür ağaçların ekileceğine karar verilecektir dedi içerisine çocuklar için oyun grubununda olacağını bildiren Yıldız Beşkardeşli vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum dedi.