29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 93. Yıl Dönümü

Konya’nın Kulu ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 93. yıl dönümü kutlamaları Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı.

Gerçekleştirilen törene, Konya Vali Yardımcısı Mehmet Kamil Sağlam, Kulu Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yıldız, Cumhuriyet Savcısı İlker Peker, Kulu İlçe Jandarma Komutanı Üstğ.Mustafa Erkaraman, Emniyet Müdür Vekili Yahya Et, Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak Kulu Müftüsü İbrahim Kacaroğlu, siyasi partilerin ilçe başkanları, okul müdürleri,öğrenciler ve  vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından program sona erdi.

Proğramın ardından Belediye Başkanımız Yıldız Vali yardımcımız Mehmet Kamil Sağlam ı makamına davet etti.Belediye Başkanlığı makamında çeşitli bilgi alışverişinde bulunan Başkan Yıldız günün anısına Vali yrd.Sağlam'a Kulu İlçemizle alakalı kitaplar hediye etti.Cuma namazını mer camiinde kılan Sağlam namazın ardından Konyaya uğurlandı.