Kulu Halk Ekmek Fabrikası Üretimde Tam Gaz
Kulu Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası üretimini artırarak devam ediyor.Lezzetli,kaliteli ve ucuz bir ekmek fabrikasını halkımıza sunan Kulu Halk Ekmek Fabrikasında günlük 4 bin 500 ila 5 bin arasında değişen ekmek üretimi yapılıyor.

Halkımızın tercihi durumuna gelen Halk Ekmek,Kulu merkez ve Tavşançalı mahallemizde büfe ve market reyonlarında halkımıza ulaşmaktadır.Belediyemiz ihtiyaç sahiplerinide unutmayıp belirlenmiş olan 87 ailemize günlük ekmek tüketimlerini karşılamaktadır.

Halk Ekmeği Üretim tesisini gezen Başkan Yıldız;’’ Temel ihtiyacımız olan ekmeğimiz alt gelir kesimimize kalite standartlarında sağlıklı şekilde sunmaktır. Kaliteyi neredeyse maliyeti  fiyatına ucuz şekilde halka arz etmekteyiz.  Halk ekmeğinin 350 gr.75.00 kuruştan satışı yapılmaktadır. Mahalle bakkallarımızdan, satış noktalarımızdan  sağlıklı ve ucuz ekmeklerimize vatandaşlarımız buralardan ulaşabilirler.Halkımızdan olumlu eleştiriler gelmekte herkes teşekkürlerini iletiyor bizlerde afiyet olmasını diliyoruz ’’dedi.