İLÇEMİZDE 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROĞRAMI DÜZENLENDİ
 Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78. yıldönümünde meydanda Konya Vali Yardımcısı Mehmet Ünal ve Belediye Başkanı Dr.Ahmet Yıldız tarafından çelenk sunmasıyla ardından, saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla çelenk sunum proğramı son buldu.

Törenin ardından Vali yardımcısı Mehmet Ünal ,Cumhuriyet başsavcısı İlker Peker,İlçe  Emniyet Müdürü Vekili Yahya Et,İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Erkaraman ve beraberindeki müdürler ve başkanlarla birlikte Belediye Başkanı Dr.Ahmet Yıldız tarafından makamında misafir edildi,misafirlere ikramda buluna Başkan Yıldız Vali Yardımcısı Ünal’a günün anısına hediyede takdim etti.

Portokol  10 Kasım Atatürk’ü anma paroğramına katılmak için Tavşançalı Çok Proğramlı Lisesi'ne hareket ettiler.

Beşkardeş Ortaokulu ve Zİncirlikuyu Ortaokulu'nun düzenlediği programda şiirler,slaytlar ve oratoryo gösterileri yapıldı. Atatürk'ün sevdiği şarkılar koro tarafından seslendirilmesi ile son buldu