Kulu’da 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı
 İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü yapılan yemekli proğramla kutlandı.

Öğretmenler Günü münasebetiyle Kulu Kapalı Spor Salonunda saat 18.00 ‘de program düzenlendi.Programa Kulu Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yıldız, ,İlçe Emniyet Müdür Vekili Yahya Et, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Erkaraman,İlçe Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak,daire amirleri ve eğitim camiası aileleriyle katıldılar.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı,açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak yaptı.Kaymak konuşmasında,’Dünyanın en kutsal vazifesini yapan öğretmen arkadaşlarım,bir öğretmenin özverili,sabırlı gayretleriyle mükemmel çocuk yetişir,işte öğretmenin yüceliği bir çocuğun  vatanına,miletine ,dinine yararlı kişilikte yetiştirme özverisinde gizlidir, öğretmen insanın mimarıdır diyerek 24 Kasım Öğretmenler gününüz kutlu olsun’’dedi.

Konuşma için davet edilen Belediye Başkanı Dr.Ahmet Yıldız ‘’Bir fiil 24 yıl öğretmenlik yapan bir arkadaşınız olarak böyle bir günde sizlerle birlikte olmak benim için bahtiyarlıktır,Kulumuzda bir ilke imza atarak böyle bir proğram düzenleyen milli eğitim müdürlüğümüze ve öğretmenevi çalışanlarına teşekkür ederek Öğretmenler günün kutladı,karanfil ve kalem takdim etti.Konuşmaların ardından emekli olan öğretmenler Mikdat Sarıkaya,Çetin Erdoğan ve Mustafa Uludağ'a Hizmet Şeref Belegesi takdim edildi.

Proğram Kulu Öğretmenevi tarafından verilen yemekle devam etti ardından sanatçı Mehmet Eroğlu’nun katılımıyla öğretmenler oyunlar ve halaylarla eğlendiler.