KILCA’DAN KULU’YA ZİYARET
 Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Genel Sekreteri Hasan Kılca ve Koordinasyon Daire Başkanı Mustafa Yazlık, Kulu Belediye Başkanı Dr.Ahmet Yıldızı makamında ziyaret etti ardından Başkan Yıldız ile birlikte Kuluda yürütülen çalışmaları incelediler.

Misafirlerini makamında kabul eden başkan Yıldız Büyük Şehrimizin yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz birlikte ilçemize uzun yıllar hizmet verecek olan çalışmalarımız devam eden bitmiş olan hizmetlerimiz bulunuyor,bunlardan biride Şehir konağımız birazdan çalışmaları yerinde birlikte inceleyecegiz diyerek konuklarına günün anısına Belediyemiz Kültür Yayınlarından kitap ve fincan takdim etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Genel Sekreteri Hasan Kılca ise, yaptıkları Şehir Konağı İncelemesinde şunları söyledi Yeni Büyükşehir Yasası’ndan sonra ilçelerde ayrım yapmadan hangi hizmet varsa o hizmeti yeni bağlanan ilçelere de getireceklerini söyledi. Konya standartlarında hizmet kalitesi ürettiklerini kaydeden Kılca, yapılan hizmetlerin Kulu ve Konya'ya hayırlı olmasını diledi.Bizi ağırlayan,beraberce çalıştığımız sayın Başkanımız Ahmet Yıldız beye teşekkürlerimizi sunuyoruz.dedi

Son olarak İtfaiye’yi gezerek Kulu itfaiye şefi Yunus Karayazı’dan bilgi aldılar ve ekiple tokalaşarak çalışmalarında başarılar dilediler.