CİHANBEYLİ KAYMAKAMI GENCER'DEN VEDA ZİYARETİ
 Cihanbeyli Kaymakamı ve Kulu Kaymakam Vekili Ahmet Gencer Kulu Belediye Başkanı Dr.Ahmet Yıldızı makamında ziyaret ederek veda etti.

Cihanbeyli Kaymakamı ve Kulu Kaymakam Vekili Ahmet Gencer 04.09.2013 tarihinden bu yana  Cihanbeyli Kaymakamlığını yürütmekte olan Gencer,1 Aralık 2016 tarihli Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Adıyaman /Besni Kaymakamlığına atandı.

Başkan Yıldız,Kaymakam Genceri makımında yapılacak projeler hakkında bilgi verdikten sonra helalleşerek,kendisine Duacıyız Yolunuz açık olsun dileklerini iletti, birbirlerine teşekkür ederek başarılar dileyerek uğurladı.

Ahmet GENCER Öz Geçmişi ;

İlk-orta ve lise tahsilini Nevşehir’de tamamladı.2000 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.2012 yılında Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku Anabilim Dalında Yüksek Lisansını tamamladı.

2000-2002 yılları arasında özel sektörde çalıştı.2002-2004 yılları arasında Maliye Bakanlığı Gelirler Genel Müdürlüğü’nde Devlet Gelir Uzman Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 2004 yılında Kaymakamlık mesleğini seçti.

Yurtdışı stajını İngiltere’nin Leicester şehrinde yaptı. Çankırı Atkaracalar ve Çorum Oğuzlar ilçelerinde Kaymakam Vekilliği, 2007-2009 yılları arasında Kayseri Felahiye Kaymakamlığı, 2009-2011 yılları arasında Erzurum Karayazı Kaymakamlığı, 2011-2013 Aydın Karacasu Kaymakamlığı görevlerinden sonra 2013 yılı yaz kararnamesiyle Cihanbeyli ilçesine atanmış, 1 Aralık 2016 tarihli Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Adıyaman /Besni Kaymakamlığına atandı.Evli ve iki çocuk babasıdır.