Kulu Belediye Başkanı Yıldız'dan Polislere Ziyaret

İstanbul'da Beşiktaş-Bursaspor maçı çıkışı güvenlik tedbiri alan polislere yönelik hain saldırıya tepkiler sürerken, Kulu Belediye Başkanlığı ve AK parti İlçe başkanlığı tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu.

Kulu belediye başkanı Ahmet Yıldız, yardımcıları Mustafa Erdoğan,İsmail Selvi ve Meclis Üyeleri ,AK parti İlçe başakanı Mehmet Talayhan ve partililer,İstanbuldaki hain saldırı sonrası İlçe Emniyet Müdür Vekili Yahya Et’i ve görevli polisleri ziyaret ederek taziyede bulundular.

Ziyarette konuşma yapan Belediye Başkanı Yıldız, ‘’Kulu Belediyesi başkanlığı ve AK parti kulu ilçe teşkilatı olarak biz bu hain saldırıyı kınıyoruz,ülkemize ALLAH birdaha böyle bir acı göstermesin polis teşkilatına başsağlığı diliyoruz ama  bu ülkeyi savunduğumuz müddetçe şehidimiz de,gazimiz de olacak,kavgamız olacak sonuçda ülkeyi kollamak kolay bir şey değil biz şehidlerimize rahmet diliyoruz,gazilerimize sağlık,sıhhat,şifalar diliyoruz’’dedi.

AK parti ilçe başkanı Mehmet Talayhan konuşmasında,’’bizler sayın emniyet müdürümüze polisimizin yanında olduğumuzu bildiriyoruz,bu hain saldırıyı gerçekleştiren teröristlere hadleri bildirilecektir,bundanda kimsenın şüphesi olmasın’’ diyerek başsağlığı diledi.

Şehitlerimiz için okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından dualar okundu.