Belediyemiz Kar Mesaisine Devam ediyor

İlçe merkezinde, yolların yanı sıra kaldırımlarda kar temizliği Cumartesi ve Pazar mesaisiyle devam ediyor .

Kulu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ,etkili olan kar yağışı ile birlikte ilçede 24 saat kar temizleme ve tuzlama çalışması yürütüyor. Ekipler gece boyunca Çevre mahalle yollarını açık tutmak için seferber oldu.
Kulu’da kar yağışının başladığı ilk dakikalardan itibaren ekipler sahada kar temizleme, tuzlama ve solüsyon çalışmaları yürütüyor. 24 saat boyunca aralıksız çalışan acil müdahale ekipleri sabaha kadar çalışmalarını kesintisiz sürdürdü. Ekipler; hastane yolları, uzak mahalle yolları ve ana arterleri ulaşıma açık tutmak için seferber oldu. Kulu Belediyesi, vatandaşların sağlıklı bir şekilde ulaşımını sağlayabilmek ve günlük çalışmalarını sorunsuz sürdürebilmeleri için çalışmalara devam ediyor.

Bu çalışmalar sabah saatlerinden itibaren ilçe merkezinde caddelerde devam ediyor belediye başkanı Ahmet Yıldız çalışmaları yakından takip ediyor,çalışanlara teşekkür ederek kolaygelsin dileklerini iletiyor,çalışmalar hakkında açıklama yapan Yıldız ,’ekiplerimiz sabaha kadar büyükşehir ile koordineli çalışma yaptılar ve çevre mahalle yollarımızı ilk etapta açtılar şu anda caddelerimizde temizlik başlamış durumda kaldırımlarımızda kar temizliği yapılmakta ardından don olayına karşı solisyon püskürtme araçlarımızla çalışmalarımız devam edecek,solisyon çalışmalarımızı vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları kaldırım, cami önler gibi yerlerimize daha önem veriyoruz,bunun yanı sıra karı gördükçe herkes seviniyor, şükrediyor kurak bir yıl geçirdik Rabbim daha çok verir inşallah,yardım kampanyalarımız devam ediyor Suriyeli kardeşlerimiz için onlarada bol bol dua ediyoruz ALLAH yardımcıları vede yardımcımız olsun diyorum’dedi.

Kulu Belediyesi, sosyal medya üzerinden, gelen istekler di dikkate alarak ihtiyaç duyulan noktalara gerekli müdahalelerde bulunuyor.Ekiplerin koordinesini sağlayan belediye başkan yardımcısı İsmail Selvi yaptığı açıklamada ekipler 24 saat çalışmakta şu an bütün yollar ulaşıma açık durumdadır dedi.