Kulu Belediyesi Yardım İstişare Toplantısı Düzenledi
‘Haydi Kulu Hep Beraber Halep’e Ses Ver’ adı altında yapılan toplantıyla yardım kampanyası başlatıldı.
Kulu belediyesi,İlçe müftülüğü ve İlçe milli eğitim müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği yardım kampanyası başlatıldı.
Kulu belediyesi tarafından düzenlenen istişare toplantısında 120 davetli esnaf iş adamı katılım gösterdi.Toplantıya Kulu Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan Belediye başkanı Ahmet Yıldız,İlçe müftüsü İbrahim Kaçaroğlu katıldı.
Kur-an’ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda ilk konuşmayı gerçekleştiren belediye başkanı Yıldız;’bu toplantımızın amacı yapılan yardımlarımızın ve yapacağımız yardımların denetimli bir şekilde beraberce ,dağınıklığı ortadan gidermemiz için yapmaktayız.Planlı bir şekilde çalışmalarımızı devam ettirmemiz gerekmektedir birlikte komisyon kuralım istişarelerimizi bu komisyonla yapalım ve yapılacak olan yardımların ihtiyaca cevap verecek şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştıralım,sizlerin ne kadar hayır sever insanlar olduğunuzu biliyoruz sizlerden gelen talep üzerine bu bereberliğimizi burada kuracağımız komisyonla pekiştireceğiz,Kulumuzda Suriyeden gelen yaklaşık bin aile bulunmakta sahip çıkmamız gerekmektedir ‘dedi.Göreve yeni başlayan Kaymakam Arslan birlik beraberliğe vurgu yaparak birliğinizi burada görmekteyim inşallah sizlerle Kulu için çok hayırlı işler yapacağımıza inanıyorum’dedi.
Toplantı sonunda 10 kişilik bir komisyon seçimi yapıldı.