Kulu’dan Halep’e Yardım Tırı Yola Çıktı

Kulu'da, "Halep'e yol açın"adı altında başlatılan yardım kampanyasında toplanan 1 tır yardım malzemesi, dualar eşliğinde Haleplilere gönderildi.

Kulu Belediyesi ,Kaymakamlık,Milli eğitim Müdürlüğü işbirliği ile, Halepliler için yardım kampanyasında toplanan giyim ve gıda yardımı, Kaymakam Mehmet Uğur Arslan,Belediye Başkanı Ahmet Yıldız,AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Talayhan,İlçe Müftüsü İbrahim Kaçaroğlu ,Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak ve vatandaşların katılımlarıyla merkez camii önünde düzenlenen törenle Kulu’dan yola çıktı.

Yapılan törende Konuşma yapan Başkan Yıldız ;’’Yapmış olduğumuz kampanyamıza destek sağlayan vatandaşlarımızdan ALLAH razı olsun bir tır dolusu yardım hazırlandı,bunun içerisinde gıda ve giyim var.İnşaallah yapılmış olan bu yardımlar yerini bulur,canlarına derman olur diyerek,bu kampanyada emeği geçen herkese teşekkür etti’’dedi.

Kaymakam Arslan konuşmasında,birlik ve baraberliğin önemine değinerek emeği geçen bütün görevlilere teşekkür ederek yardım tırını İlçe müftüsü Kaçaroğlu’nun yaptığı duayla uğurladılar.