Kulu Belediyesi Kar Temizliğine Devam Ediyor
 Belediyemiz ekipleri, kar yağışı nedeniyle ara verilen eğitimin tekrar başlamasıyla birlikte okul bahçelerinde kar temizliği yaptı

Son yılların en yoğun kış şartlarının yaşandığı Kulu ilçesinde, kar kalınlığı 30 santime ulaştı. Bir çok il ve ilçede olduğu gibi Kulu’da da eğitime aralar  verildi. İlk ve orta öğretim kurumlarının yanı sıra yükseköğrenim kurumlarındaki öğrenciler de kar tatiline girdi. Kar yağışıyla birlikte karla kaplanan okul bahçelerinin temizlenmesi için Kulu Belediyesi harekete geçti. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı kar temizleme ekipleri, hafta başından itibaren yeniden başlayan eğitim nedeniyle  okul bahçelerini kardan arındırdı. Belediye ekipleri, ayrıca eğitimde aksama yaşanmaması ve öğrenci servislerinin güzergahlarda seyrini kolaylaştırmak için de vardiya sistemiyle 24 saat hizmet vermeye başladı,akşam saatlerinde trafiğin olmadığı saatlerde başlayan caddelerde kar temizliği gecenin ilerleyen saaterine kadar devam ediyor.İş makınalarının yollarda kürüme ve taşıma çalışmasına,kaldırımlarda çalışma yapan ekipler vatandaşların yürümekte zorluk çekmemeleri için çalışmaları gerçekleştiriyor.

Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak sosyal medya hesabından eğitim kurumlarının eğitim öğretime tekrar hazırlanmasına katkı sağlayan Belediye Başkanı Dr.Ahmet Yıldız ve  tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.