‘’Kulu Halkı Sabah Namazında Buluşuyor’’ Etkinliği Düzenlendi
 Kulu Anadolu Imam Hatip Lisesi tarafından organize edilen ‘Kulu Halkı Sabah Namazında Buluşuyor’ adı altında etkinlik düzenlendi.Etkinliğe Kulu Belediyesi, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü destek verdi.

Her ay düzenleneceği  öğrenilen etkinliğe Belediye Başkanı  Ahmet Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak, ilçe Müftüsü İbrahim Kaçaroğlu, okul müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Halime Hatun Kubbeli(Kırkahvesi) Camiinde bir araya gelen vatandaşlara İlçe Müftüsü Kacaroğlu tarafından ’Namazın önemini belirten’  vaaz verdi ardından Vatan ve şehitler için dua edildi.

Etkinliği düzenleyen okul müdürü Kadir Gökkurt yaptığı açıklama da  " Her ayın ilk haftası olarak belirlediğimiz, okul öğrencilerimizle organize ettiğimiz etkinliğimizi, burada Kulu halkı ile bütünleşerek kılıyoruz. Inşallah bu tür etkinliklerimizi yapmaya ve vatandaşlarımızı bir araya getirmeye çalışıyoruz namazın beraberce eda edilmesininde önemine vurgu yapmaya çalışıyoruz,öğrencilerimizle birlikte her ay bunu gerçeleştireceğiz. " dedi.

Namazdan sonra cemaata Kulu belediyesi tarafından çorba ikramı yapıldı,Müftülük tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı Kur'an-ı Kerimi dağıtımı yapıldı.