Onur Konuğu Başkan Dr. Ahmet YILDIZ Oldu

İlçemiz Kulu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü ve Kulu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü tarafından düzenlenen "İmam Hatip Liseleri Kariyer Günleri Buluşmaları" programında uzun süre görev yaptığı Kulu İmam Hatip Lisesi tarafından Belediye Başkanımız Dr. Ahmet Yıldız’a plaket takdim edildi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program Başkan Yıldız’ın özgeçmişinin okunmasıyla devam etti. Açılış konuşmasını Kulu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Kadir Gökkurt Başkan Yıldız’a teşekkür ederek okulumuzun ilk öğretmeni okulumuza hizmetler yapmış Ahmet Yıldız hocamızı konuk etmekten onur duyuyoruz diyerek kürsüye davet etti.

Bir saat süren Konuşmasında Başkan Yıldız tahsil hayatından bahsederek öğrencilere nasihatlerde bulundu,kitap okumalarını tavsiye eden Yıldız ilahiyat okumak edebiyat okumak daha bir ayrıcalıktır hayatın gerçeklerini kavramak ve ahiret hayatını kavramaktır,yani hayatla yüz yüze olma adına bir fırsattır diyerek,öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Başkan Yıldız konuşmasının sonunda eski belediye binasının yerine yapılacak olan’’Kültür Han’’ parojesinden bahsederek müjde verdi.