Yaban Hayatı Yemleme Çalışması Devam Ediyor

Belediye ekiplerimiz tarafından tespit edilen noktalarda yemleme çalışmalarına devam ediliyor.

Yaban hayatı yemleme çalışmaları kapsamında özellikle kuş cenneti ‘Düden Gölü’ etrafına yapılan yemleme çalışmaları devam etti.Belediye başkanı Ahmet Yıldız yaptığı açıklamada,; "Ülkemiz genelinde yaşanan zorlu kış şartlarında Yaban Hayatına destek ve önlem amacıyla hayvanların ihtiyaçlarına cevap vererek,hayvanların  aç kalıp merkeze inmemeleri için ekiplerimiz tarafından belirli noktalara yem ve ekmek bırakmaktayız Özellikle kuşların yoğun olduğu Düden Gölüne önem vermekteyiz,Diğer göllerimizde, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 8.Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından yemleme çalışmaları yapılmakta’’dedi.

Yemleme Çalışmalarına katılan Zabıta amiri Ergün Ayhan ekiplerimiz yer tespitlerini önceden bırakılmış yemlerin yenip yenmediğine bakılarak çalışmaların sürdürüldüğü bilgisini verdi.