KULU’YA KÜLTÜR HAN PROJESİ
 Kültür ve Turizm Bakanlığı,Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu,ile birlikte Kültür han’ın yapılacağı belediyemiz eski hizmet binasını gezdi.  Şehirlerdeki kültürel faaliyetler için nitelikli mekanların arttırılmasında, yerel yönetimlerle işbirliğinin öneminin farkında olduklarını söyleyen Turşucu  başkan Yıldız’la bilgi alışverişinde bulundu konuşmasında belediyelerimizle işbirliği içerisinde kütüphanelerimizi yeniden yapıyoruz veya büyük ölçüde yenileyip daha modern hale getiriyoruz. Bu çerçevede şimdiye kadar 80’in üzerinde belediye ve kaymakamlıkla iş birliği içerisine girdiklerini söyledi,inşallah Kulu’yada yapılmasını arzu ederiz dedi.

Başkan Yıldız yaptığı konuşmasında bu güzel eseri ilçemize kazandırmak için adımları attık 80 belediye içerisinde bizde varız diyoruz ,genel müdürümüze göstermiş olduğu alakadan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz,bu eserin eski hizmet binamızın yerinde olması ilçe merkezimize renk katacak, selcuklu mimarisi olması yine altına iki kat otopark yapımı ve gençlerimiz icin cafeteryalar,mini sinemasıyla,okuma kültürümüzün artırılması konusunda kitap pazarı,kütüphane,sergi salonu,tiyatro salonu gibi cok güzel bir eser olacak, öğrencilerimizin, gençlerimizin okuldan sonraki adresleri olacağına inanıyorum.Bismillah dedik ve eski hizmet binamızın yıkımına başladık hedefimiz üç senede bitirmek,hayırlı olmasını temenni  ediyorum dedi.