HER KİTAP YENİ BİR DÜNYA
 Kulu Belediyesi tarafından hazırlanan ''Her Kitap Yeni Bir Dünya Projesi'' tanıtıldı. KOP Bölge Kalkınma İdare Başkanlığının mali desteği ile hazırlanan projenin tanıtımı verilen kokteyle yapıldı.

Açılış saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra açılış konuşmasını Kulu Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yıldız yaptı.

Belediye Başkanı Dr.Ahmet Yıldız, tanıtımda yaptığı konuşmada, okumaya merakımız, arzumu isteğimiz var. Bu manada böyle bir projenin hazırlanmasında katkı verelim dedik. Yaklaşık 50 bin tl karşılığında kitap alacağız,başlangıcı olan projemizi Canımana, Dipdede ve Karacadere okullarında gerçekleştireceğiz,  bu projede emeği geçenlere desteklerinden dolayı KOP yetkililerine teşekkür ediyorum dedi.

KOP Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Tongur ise kamuoyunda tarım ve sulama projeleriyle bilindiklerini ancak bunun yanında 6 ilde başlattıkları sosyal ve eğitim projelerinin yoğun ilgi gördüğünü ifade ederek, "Amacımız bölgemizde kitap okunmasını teşvik edip farkındalık yaratmak. 75 proje arasına alınan Kulu Belediyemizin bu projesinin Kulu’ya hayırlı olmasını diliyorum. Öğrencilere kitap dağıtımı yapılacak. En çok kitap okuyan öğrencilerimiz ödüllendirilecek." dedi.