Başkan Yıldız, Yaşlı Yaşam Merkezindekilerle bir araya geldi
Haber Hakkında
Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız Yaşlı Yaşam Merkezi çalışanları ve yaşlılar ile yemekte bir araya geldi. Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, merkez çalışanları ve yaşlılarla birlikte hava şartlarının müsait olması ile birlikte Yaşlı Yaşam Merkezinde kalanlarla birlikte yemekte buluştuklarını ifade ederek, “Yaşlılarımız ve bakıma muhtaç büyüklerimiz ile iç içe yaşıyoruz. Sorunlarımızı çözüp mutlu bir aile bağları içerisinde yaşamımızı sürdürüyoruz. Ev ortamında yaşlıları desteklemek, toplumdan soyutlamadan yaşamlarına devam etmelerini sağlamak amacıyla yaklaşık bir yıl önce açılan merkezimizde kalan sakinlerimizin sağlıklı yaşlılık süreci geçirmelerini sağlamaktayız” dedi. Yıldız; Yaklaşık 1 yıl öncesinde açılmış olan Kulu Belediyesi Yaşlı Yaşam Merkezinde kalan yaşlıların sağlıklı bir yaşlılık dönemi geçirmeleri için soysal aktivitelerine psikolojik destek ve sağlık hizmetlerinin planlı ve organize şekilde devam ettirmektedir. Yaşam Merkezinde kendilerine çok iyi bakıldığını belirten yaşlılar ise, kendileriyle ilgilenen Belediye Başkanı Ahmet Yıldız ve Bakım Merkezi görevlilerine teşekkür etti.