Belediye Başkanımız Yıldız, KULMEK Kursiyerlerini ziyaret etti.
Haber Hakkında
Belediye Başkanımız Ahmet Yıldız, Belediye bünyesinde faaliyet göstermekte olan KULMEK Kulu Meslek Edindirme Kursu öğrencilerini ziyaret ederek kurs hakkında bilgiler aldı. Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Kulu Meslek Edindirme Kursu’nda eğitim gören 18 kadın kursiyerin, sabun ve keçeden çeşitli süs eşyaları üretmeye başladıklarını, kursiyerlerin işlerini severek yaptığını belirterek, sabundan meyveler, keçeden de bayan çantası, ayakkabı, şal ve çeşitli süs eşyaları yaptıklarını ifade etti. Kursun devam ettiğini de aktaran Yıldız, ileriki tarihlerde üretilen süs eşyalarının da satışının yapılacağını söyleyerek, kursiyerlerin kazandıkları parayla da kendi aile bütçelerine katkıda bulunacaklarını sözlerine ekledi.