Kulu'da Öğretmenler Günü
Haber Hakkında
24 Kasım Öğretmenler Günü, Konya’nın Kulu ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yapar’ın Atatürk Anıtı’na çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Etkinlikler daha sonra Yazıçayır Ortaokulu Müdürlüğünce düzenlenen programla devam etti. Buradaki programa Kaymakam Hüseyin Avcı, Garnizon Komutanı Mikail Arıkan, Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yetiş, siyasi parti temsilcileri, protokol mensupları ve öğretmenler katıldı. Konuşmaların ardından öğretmenler ve öğrenciler tarafından şiirler okundu. Öğretmenlerden oluşan bir grup ise Konser verirken.Daha sonra yeni göreve başlayan 21 aday öğretmen yemin etti. Programın sonunda Belediye Başkanımız Ahmet Yıldız, öğretmenlere birer kitap hediye etti.