Kulu’da Mahalle yolları kumlanıyor
Haber Hakkında
6360 sayılı yasa ile mahalleye dönüşen köy ve beldelerin yolları Kulu Belediyesi tarafından stabilize kumlama çalışmalarına devam ediliyor. Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız: “ Şuanda Kulu Belediyesi olarak hizmet üreterek 42 mahallemize hizmet götürme gayretindeyiz. Kulu’nun her köşesinde Belediyemizin araçları ve çalışanları hizmet vermektedir.” dedi. İlçemiz mahallelerinden olan Yaraşlı Mahallesinin cadde ve sokaklarının temizleme çalışmalarının tamamlanarak kumlama çalışmalarının tamamlanacağının belirten Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Soğukkuyu Mahallesi ile Canımana Mahallesini bağlayan yolun eski ve virajlı olması ve tehlike araz etmesi nedeniyle Soğukkuyu mahallesine girmeden yeni yol çalışması başlatılarak Canımana Mahallesine giden yeni yol çalışmasına başlanıldığını belirten Başkan Yıldız diğer mahallelerimizde de çalışmaların devam edeceğini bildirdi. Yıldız; ayrıca tehlikeli ve dar olan mahallelerimizin yollarının genişletme çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.