Kulu'da Yolda Kalan Vatandaşlar Çeşitli Yerlere Yerleştirildi
Haber Hakkında
Kulu'da iki gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle yollarda mahsur kalan otobüs yolcuları ve yollarda bekleyen araç yolcuları, Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız tarafından sabaha kadar açık bırakılan kahvehanelere yerleştirildi. Konya’nın Kulu ilçesinde devam eden kar yağışı sonrası Kulu –Konya yolu trafiğe kapanınca yollarda ve otogarda bekletilen vatandaşların imdadına Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız yetişti. Kulu Başkanı Ahmet Yıldız, tarafından görevlendirilen ekipler tarafından ilçede bekleyen otobüs yolcularından bayanları Belediyeye ait Yaşlı Yaşam Merkezi ve Öğretmenevine yerleştirirken, otellerde ve misafirhanelerde yer kalmadığından 2 adet kahvehaneyi sabaha kadar açık bırakarak yolda kalan yaklaşık 80 kişiyi buralara yerleştirmek suretiyle soğuktan korunmalarını sağladı. Yıldız, ayrıca yolda kalan yolcular için ilçede bulunan lokantanın birini açtırmak suretiyle bu yolcuların gece ve sabah saatlerinde çorba içmelerini sağladı. Yıldız aralıksız 2 gündür süren kar yağışı nedeniyle kapanan mahallelerimizin yollarının açılması için ekiplerimiz 24 saat boyunca çalışmalarına aralıksız devam etmektedirler dedi.