Kulu'da tayini çıkan hakimlere veda yemeği

HSYK 'nın ek kararnamesi ile Kulu’dan başka bölgelere ataması yapılan hâkimlere veda yemeği düzenlendi

Kulu Makasında bulunan, bir lokantada verilen veda yemeğinde, İlçede görev yapan hakim ve savcılar, Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı, Garnizon Komutanı Mikail Arıkan,Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yetiş, İlçe Barosunda görev yapan avukatlar ile Adli personel katıldı. Kendilerine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyetlerini dile getiren hakimler, yemeği düzenleyenlere teşekkür ettiler.

Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, yaptığı konuşmada, ilçeye emeği geçen hakimlere teşekkür ederek hakimlerimizin görevlerini en iyi şekilde yaptıklarını söyledi. Daha sonra ataması yapılan tüm hakimlere hediye ve plaketleri verildi