Kale’den, Belediyemize ziyaret

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale Belediye Başkanımız Ahmet Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda geçen komşu ilçelerin belediye başkanları belediyelerin çalışmaları ve önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek olan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale gerek tecrübe, gerek ilmi anlamında büyüğümüz olan Ahmet Yıldız’ı makamında ziyaret ettik

Kale; Kültürümüz, insanlarımızın arasında akrabalık bağları, ticari ilişkilerimiz gibi bir çok ortak paydamız var.

Bölgenin siyasi ve hizmet konusunda değerlendirmesi ve birlikte neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişi yapılarak bölgemiz için birlikte nasıl bir çalışmalar yapabileceğimizi görüşerek fikir birliğine vardık dedi.

Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, gayretli koşuşturan, mücadeleci bir başkan olan Mehmet Kale kardeşimin ziyaretinden dolayı memnunluğunu ifade ederek, , "Bundan sonra Kulu ve Cihanbeyli ilçeleri olarak her konuda birlikte çalışacağız" diye konuştu.