İlçe Kütüphanesini Ziyaret Ediyorum
Kulu’da Eğitim veren 18 okul, Kütüphaneler Haftası etkinliği çerçevesinde 03 Nisan Cuma gününe kadar Halk Kütüphanesini ziyaret edecek.
Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kulu Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği Kütüphaneler haftası etkinliği çerçevesinde "İlçe Kütüphanesini Ziyaret ediyorum" sloganı ile Kütüphane algısının ve farkında lığının  güçlendirilmesi ve haftanın amaca uygun bir şekilde kullanması amacıyla ilçede eğitim gören okullardan oluşan gruplar halindeki öğrenciler kütüphaneyi ziyaret ediyorlar.
Kulu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı Bakırtaş ve okul öğretmenleri eşliğinde Kulu Halk kütüphanesi konferans salonunda öğrencilere sine vizyon gösterimi ile kitap ve kitap okumanın faydaları konulu ile ilgili konferans da kitabın önemi anlatılıyor.
Öğrenciler bu kısa sine vizyon gösterisinin ardından kütüphaneyi gezerek raflarında okunmayı bekleyen her türden yarayışlı kitapların olduğu bölüme geçen okul öğrencileri gönüllerince istedikleri, aradıkları ve bilgi edinecekleri, ilgi duydukları kitaplarla buluşmanın sevincini yaşadılar.
Kütüphaneye Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız’ında katkılarıyla kazandırılan çok sayıda kitabın okunması için okuyucularını beklediği belirtildi.