Belediye Başkanımızdan Kulusporlu Futbolculara Ödül
Belediye Başkanımız Ahmet Yıldız, Konya Birinci Amatör Küme'de mücadele eden
Kulusporlu futbolculara ödül verdi.
Başkan Yıldız,Konya Birinci Amatör Kümede mücadele eden Kulusoprlu futbolculara ligdeki göstermiş oldukları başarılardan dolayı ve grubunda şampiyon olarak Süper Amatör Kümeye çıkan U19- Klasmanındaki Kulusporlu futbolculara ödül verdi.
İlçede bir restaurantta  makamında gerçekleştirilen Belediye Başkanı Yıldız ile birlikte Belediye Başkan yardımcıları, Kuluspor yönetimi ve futbolcular katıldı.
Başkan Yıldız, Kuluspor yönetimi ve futbolcularını ligde göstermiş oldukları başarıdan ve performanstan dolayı tebrik ederek, ''Kuluspor ilçemizi başarıyla temsil ederek ligdeki başarılarına devam ettiren ligde centilmence mücadele eden sporcularımızı ayrıca U19 kalasmanında mücadele ederek Konya Amatör Kümeden Spor Amatör Kümeye çıkan gençlerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum dedi.
Yıldız, Belediye olarak her türlü maddi ve manevi desteğe hazırız. Kulübümüzün futbolcu ve teknik heyetini, gösterdikleri gayretli çalışma nedeniyle birer altınla ödüllendirmek istedik'' diye konuştu.
Yıldız, konuşmasının sonunda futbolcular ve teknik heyete armağanlarını verdi.
Kuluspor Başkanı Gündüz Erdoğan ise konuşmasında gençlerimizin özverileri ile takımımız bu yılki mücadelesinde U19 klasmanında oynayan gençlerimiz Kulu tarihinde bir ilki gerçekleştirerek Süper Amatör Kümeye yükseldik. Bir üst kümeye yükselmemizde emeği geçen hocamız ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Teknik heyet olarak Belediye Başkanımız Ahmet Yıldız’ın takımımıza ve futbolcularımıza yapmış oldukları katkılarından dolayı kendilerine minnettar olduklarını belirtti.