Belediyemizce haşere ile mücadele
Haber Hakkında
Belediyemiz tarafından toplum sağlığını tehdit eden sinek, sivrisinek ve larvalarına karşı ilaçlama çalışmaları başladı. Belediye ekipleri, kanalizasyon ve terfi merkezlerinde ve dere yatağında kışı geçiren sivrisinek uçkun larva dönemi mücadelesine mahallelerde başladı. Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, havaların ısınması ile birlikte artış gözlenen haşerelere karşı mücadele çalışmasına başladıklarını belirterek, Hergün bir mahalle olmak üzere geceleri haşere ile mücadele çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ayrıca çöp bidonları ve zararlı böceklerin üreyebilecekleri yerlerde de çalışma yapacağız dedi. Yıldız, şehir merkezinden geçmekte olan Değirmenözü deresinde de larva mücadelesinin yapıldığını ifade etti. Yıldız ayrıca yeni büyükşehir yasası ile mahallemiz olan köy ve beldelerimizde de merkez mahallelerimizde olduğu gibi ekiplerimiz ilaçlama çalışmalarına başladı dedi.