Mahalle gezileri devam ediyor
Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, hizmetlerin yerinde yürütülmesi için  mahalle çalışmalarına devam ediyor.
Yıldız, değişik mahallelerde ekibi ile birlikte geziler düzenleyerek, bölgelerdeki belediye çalışmalarını denetleyip noksanlıkların giderilmesi için çalışmalar başlattı.
Yıldız, yapmış olduğu açıklamada Mahallelerde eksikliklerin tespit edilmesi vatandaşların talep ve isteklerinin karşılanması, burada bizzati mahallemizi vatandaşları görerek yani hizmetlerin yapılması adına mahalle ziyaretlerimizi yapıyoruz.
Bundan böyle bu ziyaretler periyodik olarak sürecektir.  Bu zamana kadar büyükşehir yasası ile yeni oluşumlar tamamlanarak hizmete amade noktaya gelmiştir.
Yıldız, ''Vatandaşlarımızın huzurlu bir yaşam sürmesi için elimizden gelen hizmeti yapacağız."