Anaokulu Öğrencilerinden Yaşlı Yaşam Merkezine Ziyaret

Anaokulu öğrencilerinden oluşan 75 kişilik öğrenci grubu Yaşlı Yaşam Merkezini ziyaret etti.

Kulu Anaokulu öğrencilerinden oluşan bir grup öğrenci Kulu Belediyesine ait Yaşlı Yaşam Merkezini ziyaret ederek burada kalanların ellerini öperek hediyeler verdiler.

Okul Müdiresi Suzan Kılınçkaya, çocuklara büyüklere saygı ve sevgiyi öğretmek;yaşlılarımıza yalnız olmadıklarını hissettirebilmek amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Ziyarette öğretmenleri ile birlikte gelen çocuklar, kısa sürede Yaşlı Yaşam Merkezinin neşe kaynağı olurlarken.

Bu ziyarette, ziyaretçilerden küçük bir kız çocuğunun “ burası evimiz gibi temiz” demesi dikkati çekti.

Kısa sürede olsa büyükleri ile birlikte zaman geçirmenin keyfini ve mutluluğunu yaşayan çocuklar büyüklerinin ellerini öperek hediyelerini verdiler.

Çocukların küçük yaşlardan itibaren manevi değerlerimize sahip çıkması hususunda gösterdikleri hassasiyetten dolayı Kulu Belediyesi olarak öğrencilerimizin saygıdeğere ailelerine okul müdürümüz ile öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.